A2

50,0 m²

2h+kt+s

Sijaintikerros 1.
Varaustilanne Myyty

Asunto

Asunnon numero A2
Huoneistotyyppi 2h+kt+s
Pinta-ala 50,0 m²
Sijaintikerros 1.
Varaustilanne Myyty
Energialuokka A(2018)

Hintatiedot

Vesimaksu 20,0 €/hlö/kk
Lisätiedot maksuista Laina-aika on 24 vuotta kohteen valmistumisesta alkaen. Ensimmäisen kahden asumisvuoden aikana lainasta maksetaan vain koron osuus.

Ennakkomarkkinoinnilla tarkoitetaan suunnitteilla olevien asuntojen markkinointia. Ennakkomarkkinoinnin tarkoituksena on saada selville etukäteen ovatko suunnitteilla olevat asunnot kiinnostavia ja kohdistuuko niihin tarpeeksi kysyntää. Ennakkomarkkinoinnin aikana asuntoja markkinoidaan eri kanavissa, jolloin kiinnostuneet ostajaehdokkaat voivat tehdä heitä sitomattoman varaussopimuksen asunnoista.

Rakentamispäätös ennakkomarkkinoinnissa olevista asunnoista tehdään, kun asunnoista on varattu puolet.

Ennakkomarkkinoinnin aikana tulevista asunnoista ja taloyhtiöstä on usein saatavilla alustavat tiedot, kuten ennakkomarkkinointiesite, alustava hinnasto ja rakennustapaselostus. Ennakkomarkkinoinnin päättyessä, myynnin alkaessa, rakentamisen aikataulut ja muut tiedot vahvistetaan.

Ennakkomarkkinointi aloitetaan jo ennen kohteen liittämistä RS-järjestelmään. RS-järjestelmä on asunnon ostajan turvaksi luotu lakisääteinen järjestelmä, joka vahvistetaan ennen kohteen myyntivalmiutta.

Ennakkomarkkinoinnissa olevan asunnon voi varata useimmiten suoraan rakennuttajan myyntiorganisaation kautta tai rakennusliikkeen kanssa yhteistyötä tekevän kiinteistönvälittäjän kautta. Varausta tehtäessä asiakas maksaa asunnosta varausmaksun, joka on 2000 euroa. Mikäli asiakas tulee toisiin ajatuksiin ja haluaa perua varauksen, varausraha palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Ennakkomarkkinoinnissa olevan asunnon varaus ei ole vielä sitova sopimus kaupasta vaan kaupasta voi vetäytyä ilman sanktioita. Lopullisen kauppakirjan sijaan varauksesta tehdään kirjallinen varaussopimus. Varauksen jälkeen, ennakkoon ilmoitettuna ajankohtana, sovitaan sitovan kaupan teosta ja ehdoista. Tällöin kohde on liitetty RS-järjestelmään ja rakentaminen alkaa. Tällöin varausmaksu lasketaan osaksi lopullista kauppahintaa.

Ennakkomarkkinoinnin alkaessa pääset varaamaan itsellesi juuri sinun tarpeisiisi sopivan asunnon. Useimmiten suosituilla alueilla ennakkomarkkinoinnin alkaessa käy kova kuhina, joten ajoissa olemalla varmistat itsellesi mieluisimman asunnon. Varaukset tehdään nopeusjärjestyksessä. Voit myös valita itsellesi varavaihtoehtoja tai jäädä jonottamaan tiettyä asuntoa, mikäli joku on jo ehtinyt tehdä suosikkiasuntoosi ensimmäisen varauksen.

Mikäli haluat perua varauksesi ennakkomarkkinoinnin aikana, on sinulla siihen täysi oikeus. Voit perua varauksen ilmoittamalla asiasta varauksen sinulle tehneelle henkilölle. Päätöstäsi ei tarvitse perustella myyjälle, jos et itse sitä halua.  Varauksen yhteydessä maksettu varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaan tilille.